Articole

Lansare de carte - Drumul spre Vozia volumul 2 !

lansare-drumu-spre-vozia-vol-2
Bucuresti, 2 iunie 2015 - Avem deosebita placere sa va invitam pe 12 iunie 2015, ora 19:00, la o noua lansare de carte, la The Coffee Factory din Bd. Regina Elisabeta nr. 54, lângă P-ţa Mihail Kogâlniceanu, alaturi de
autorul Mihai-Andrei Aldea si criticul literar Oliviu Crâznic.

Se vor lansa a III-a ediţie din Partea I din "Drumul spre Vozia" - "Cei trei şi Pădurea cea Mare" şi prima ediţie din Partea a II-a din "Drumul spre Vozia" - "Cei trei şi luptele Deralei".

Deschiderea prezentării va fi făcută de scriitorul, jurnalistul şi criticul literar Oliviu Crâznic.

După aceasta, autorul cărţii - Mihai-Andrei Aldea - va ţine un cuvânt, urmat de o discuţie cu cititorii şi, bineînţeles, de oferirea de autografe.

SCURTA DESCRIERE

Saga "Drumul spre Vozia", a scriitorului Mihai-Andrei Aldea a început cu romanul "Cei trei şi Pădurea cea Mare". La prima vedere o carte pentru adolescenţi, romanul fantasy a cucerit uimitor de repede oameni de toate vârstele, reuşind performanţa a două ediţii şi a unor tiraje mari în lipsa oricărei publicităţi.

A doua parte, mult aşteptată de cititori, este "Cei trei şi luptele Deralei", care apare acum, pentru prima dată.

Povestea merge mai departe, însă la un nivel şi mai înalt, atrăgând cititorul şi mai mult în lumea fantastică în care Dan, Mitu şi Surdul, la prima vedere nişte adolescenţi oarecare, călătoresc din modestul sat Şindriliţa prin locuri nebănuite către locuri şi mai neaşteptate, locuri în care puţini au îndrăznit vreodată să păşească. Şi din care şi mai puţini s-au mai întors!

Nimic nu este aşa cum te aştepţi în această carte, in afară de faptul că suferi atunci când se termină.

Din fericire, Partea a III-a, "Prin coline şi neguri", îşi aşteaptă lansarea în luna noiembrie a acestui an...